GRAND CAFé LEYAAL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 401 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grand Café Leyaal. Meer weten? Ontdek meer

5 jan 2023 om 21:19 Eten was vers bereid en het smaakte heerlijk! Ook veel eten voor het geld.
23 nov 2022 om 20:16 Weinig eten voor veel geld. 49,50 voor 6 garnalen, 6 kleine stukje kip, 4 gehakt hpjes en 5 koude smeersels. Echt minimaal. Lang wachten, veel langer dan de aangegeven 55-80 minuten. Zelfs meer dan 90 minuten.
19 okt 2022 om 20:00 We bestellen vaker bij leyaal. Eten is altijd vrij snel hier en goed. Echter duurde het deze keer erg lang (bijna 2 uur) voordat we het eten kregen. Het was nog wel warm. De uienringen waren echter oneetbaar. Er zat zat een hele plas olie in de zak
23 sep 2022 om 19:54 Vroeg eten besteld voor 17.00 uur, kwam uiteindelijk om 17.25. Ik had de trio en niet voor het eerst. De kippenpootjes waren veel te pittig.normaal vind ik de trio lekker, nu vond ik het tegenvallen. De rijst zat in het hele bakje en niet apart
2 sep 2022 om 17:56 Bezorgen netjes op tijd Eten heel lekker
24 aug 2022 om 8:50 De bezorging was laat maar dat kan een momnentopname zijn. Het eten maakte alles goed! Erg lekkere vegataricsch burgers en hummus. een echte aanrader.
16 aug 2022 om 20:21 Exact op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten. Vega-burger is een absolute aanrader.
11 aug 2022 om 21:35 Vandaag alleen de hamburger gekregen ipv een hamburger menu. Misschien bij de volgende keer een gratis patatje eten was weer lekker.
2 aug 2022 om 16:10 Echt zulke lekkere hamburger op! Lekkere patat! En de service was super!
13 jun 2022 om 19:31 Het eten was te zout. Ook ontbrak de salade. Ik had er toch meer lekker van verwacht.
11 jun 2022 om 18:16 Heerlijk eten
23 apr 2022 om 9:44 Supersnel bezorgd dit keer, binnen een half uur. Eten was erg goed, alleen de friet is veranderd van lekkere dikke knapperige friet naar slappe zompige aardappelschijfjes. Dat viel tegen. Verder zeer tevreden als altijd