GRAND CAFé LEYAAL

GRAND CAFé LEYAAL delicious burgers and more

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 248 beoordelingen
29 okt 2020 om 14:37 Heel vet bijna niet te eten
26 okt 2020 om 17:22 Het eten was heerlijk ga hier zeker nog een keer bestellen
22 okt 2020 om 3:10 Ik vind jullie echt de beste als het op eten bestellen aankomt. Eindelijk iets anders en kwalitatief ook echt de beste. Heel blij met de vegetarische en Vegan opties! Ik heb heerlijk gegeten zoals altijd. En ook het idee dat het eten echt vers is.
18 okt 2020 om 22:47 Na eerdere goede ervaring hier vanavond besteld, absoluut waardeloos. Lauwe, slappe, oud smakende friet, lauwe kleffe burgers, alleen de onion rings gingen nog. Erg teleurgesteld.
18 okt 2020 om 19:14 De wrap en de frietjes waren super lekker. Alleen waren de frietjes wel erg weinig voor de prijs.
18 okt 2020 om 12:36 Eten is heel goed. Alleen jammer dat je lang moet wachten op het leveren van je bestelling. Om 17.40u besteld en om 19.30u pas eten bezorgd.
17 okt 2020 om 19:58 Heerlijke burgers, goede kwaliteit. Lekkere (dikke) friet. Goed warm bezorgd en precies op afgesproken tijd.
11 okt 2020 om 8:19 Heerlijk eten en idd zoals in eerdere reacties net even wat anders, goed warm en vriendelijk.aanrader.
9 okt 2020 om 20:47 Eten heerlijk bezorg tijd errug lang.....
5 okt 2020 om 22:31 Snelle en vriendelijke bezorging, en bovenal; fantastisch lekker eten! De humus is een absolute aanrader. Enige minpuntje was dat ik geen ui op mijn burger wilde maar het er wel op zat.
4 okt 2020 om 18:52 Het duurt altijd wat langer dan een standaard toko maar dit weet je vooraf, dus tijdig bestellen! Kwaliteit is altijd goed en hetzelfde. Inmiddels een hoop gerechten geprobeerd en alles is van zeer goede kwaliteit!
3 okt 2020 om 22:40 Always fresh and amazing flavours!